PSYKOLOG VEJLE

Leder du efter en dygtig psykolog i Vejle?

Jeg har været psykolog i Vejle i en årerække og kan tilbyde dig kvalificeret psykologhjælp. Jeg har specialiseret mig i metoden intensiv dynamisk korttidsterapi ISTDP, der har vist sig effektiv i en række videnskabelig undersøgelser og som er skræddersyret til at hjælpe med bl.a. lavt selvværd, problemer i relationer, stress, angst, og depression. Jeg modtager klienter med -og uden lægehenvisning samt klienter med bevilling fra forsikringsselskab eller arbejdsgiver.

Psykolog Vejle

Erfaren psykolog Vejle

At finde den rette psykolog er ikke altid nemt. Mange mennesker går efter at finde en erfaren psykolog. Det er trygt at vide, at man er i erfarne hænder, når man skal have hjælp i en svær situation. Når du vælger mig som psykolog, får du en psykolog, som har over 10 års klinisk erfaring fra både privat praksis såvel som en række ansættelser. Du kan læse mere om min arbejdsmæssige baggrund her

SE VIDEOPRÆSENTATION

Psykolog Vejle med fagligheden i orden

For mig betyder det noget, at kunne tilbyde den bedste behandling. God behandling kræver god uddannelse og træning. Ud over min grundudannelse som cand.psych fra Århus Universitet har jeg gennemgået et efterfølgende praktisk superviseret træningsforløb for at bliver Autoriseret af psykolognævnet. Endelig har jeg valgt at tage en 3-årig psykoterapeutisk efteruddannelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) samt at uddanne mig til specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

Veldokumenterede metoder

Foruden ISTDP benytter jeg også mindfulness i min behandling. Jeg har i mange år selv praktiseret metoden på dagligt basis og fået undervisning af førende kapaciteter, herunder grundlæggeren af mindfulnessbaseret stressreduktion Jon Kabat-Zinn. Der er lavet rigtig mange undersøgelser af mindfulnessbehandling, der viser, at metoden er hjælpsom over for en lang række psykologiske symptomer og problematikker.

Om klinikken

Igennem min tid som psykolog i Vejle, har jeg hjulpet mange mennersker fra byen. I dag er  klinikken flyttet til Nørre Snede, en halv times kørsel fra Vejle. Mange vælger dog stadig at lægge turen forbi fra Vejle, fordi de oplever, at min tilgang til terapi kan hjælpe dem videre. Klik her for at læse mere om klinikken.

 VIL DU VIDE MERE? 

I GANG SNAREST?