Kontakt

PSYKOLOG MATTIAS LINDEKILDE

Læs venligst vejledningen herunder og book din indeledende konsultation allerede i dag.

Klinikadresse 

Kildebakken 12
8766 Nørre Snede

     30 22 03 80

Kontaktformular

  HVORDAN BOOKER JEG EN INDLEDENDE KONSULTATION?

  Som egenbetaler

  1. Udfyld kontaktformularen herover med navn, mobilnummer og e-mail
  2. I beskedfeltet skriver du, at du ønsker tid til indledende konsultation. Du kan evt. beskrive kort på nogle linjer, hvad det drejer sig om, men du behøver ikke. Undlad at skrive cpr. nr. eller andre personfølsomme oplysninger. Det er detsværre ikke muligt at bestille tid på andres vegne.
  3. Tryk på send besked.
  4. Du vil snarest blive kontaktet angående tidspunkt for den indledende konsultation.

  Med henvisning fra lægen

  1. Din henvisning må ikke være mere end 1 måned gammel. Er den det, skal du kontakte din læge og bede om en ny inden du kontakter klinikken. Dette gælder ikke, hvis henvisningen har været i brug hos en anden psykolog, og du ønsker at bruge resten af din konsultationer hos mig. Skriv her, hvor mange konsultationer, som du har brugt. Vær opmærksom på at der er 12 konsultationer på en henvisning.
  2. Orienter dig i klinikkens aktuelle ventetider og tag stilling til om du ønsker at vente det angivne tidsrum.
  3. Ønsker du det, udfyld da kontakt formularen herover med navn, mobilnummer og e-mail.
  4. I beskedfeltet skriver du, at du har en lægehenvisning, og at du ønsker tid til indledende konsultation. Undlad at skrive cpr. nr. eller andre personfølsomme oplysninger. Det er detsværre ikke muligt at bestille tid på andres vegne.
  5. Du vil snarest muligt modtage en mail, hvor du kan åbne til en sikker krypteret mail klient via en kode, som du modtager på sms. Her skal du besvare med dit cpr nr., intet andet, da det er nødvendigt for at kunne hente din henvisning.
  6. Når henvisningen er modtaget i systemet modtager du en mail om at du er skrevet op til behandling.
  7. Nogle uger inden behandlingsstart vil du modtage en e-mail med den endelige dato for den indledende konsultation.

  Med dækning fra sundhedsforsikring, arbejdsplads eller pensionskasse

  1. Hvis du benytter dig af 3. part til dækning af dit forløb, skal du have en skriftlig bekræftigelse på at dit forløb er helt eller delvist dækket. Det skal fremgå følgende: Antal konsultationer, der dækkes samt max beløb der dækkes pr. konsultation. Er dette beløb under det aktuelle honorar, vil du selv skulle dække differencen.
  2. Udfyld kontaktformularen herover med navn, mobilnummer og e-mail
  3. I beskedfeltet skriver du, at du ønsker tid til indledende konsultation og at du har en bevilling fra 3 part. Du kan evt. beskrive kort på nogle linjer, hvad det drejer sig om, men du behøver ikke. Undlad at skrive cpr. nr. eller andre personfølsomme oplysninger. Det er detsværre ikke muligt at bestille tid på andres vegne.
  4. Tryk på send besked.
  5. Du vil snarest blive kontaktet angående tidspunkt for den indledende konsultation pr. telefon eller mail. Du vil også modtage en mail, hvor du kan åbne til en sikker krypteret mail klient via en kode, som du modtager på sms. Besvar mailen med en vedhæfte pdf kopi af dit dækningsbrev.