OM MATTIAS LINDEKILDE

Autoriseret psykolog & godkendt specialist i psykoterapi

Overenskomst med sygesikringen – modtager klienter med lægehenvisning, selvbetalende klienter og klienter med tilskud fra forsikringsselskab.

 

Jeg arbejder som fuldtids privatpraktiserende psykolog. Jeg har igennem en årrække arbejdet med psykoterapi og forandringsprocesser individuelt såvel som i grupper. Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet, autoriseret af psykolognævnet og godkendt specialist i klinisk psykologi og psykoterapi af Dansk Psykologforening. Jeg har tidligere sideløbende med privat praksis arbejdet i psykiatrisk ambulatorium i Herning, Psykologgruppen i Århus v/ Helle Frelle-Petersen, Kræftens Bekæmpelse og IOGT-rådgivningen med alkoholrelaterede problemstillinger.

 

Jeg har gennemført en 3 årig efteruddannelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) ved Patricia Couglin Della Selva, Ph.D., New Mexico School of Medicine. Min egenterapi har jeg gennemført hos Jon Frederickson, MSW, Washington School of Psychiatry. Som psykolog opdaterer jeg mig løbende psykologfagligt bredt via kurser og seminarer og modtager i øjeblikket supervision af professor Allan Abbass, MD, Center for Emotion and Health, Dalhousie University, Halifax. Jeg har desuden i en årerække beskæftiget mig med de nye mindfulnessbaserede behandlingsmetoder, har de sidste 13 år haft en daglig meditationspraksis, deltaget i retreats og modtaget undervisning fra førende kapaciteter inden for området, herunder Jon Kabat-Zinn, Ph.D., University of Massachusetts Medical School.

Privat er jeg gift og bosat med min kone og vores 2 døtre i Nørre Snede, hvor min klinik også ligger centralt placeret midt i Jylland.