Praktisk

Ventetid

Som noget nyt tilbydes behandling i grupper (á 6 personer) for mennekser med stress, angst og depression. Kontakt klinikken for at høre nærmere. Der kan benyttes lægehenvisning i grupperne

 

Ventetiden for individuel behandling er i øjeblikket 6 uger.

 

Ventetiderne er vejledende og gives som et skøn. Den reelle ventetid kan således være både kortere eller længere. 

Telefontid

Hverdag mellem  12.30 og 12.45. Ring gerne uden for telefontiden og læg en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan jeg ikke træffes i telefontiden, læg da også en besked, så vender jeg tilbage til dig. Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser  inden for 24 timer. Ofte går det også hurtigere.

Konsultationstid

Konsultationer finder sted på hverdage med konsultationsstart kl. 10-13. Der tilbydes detsværre ikke sene eftermiddagstider i øjeblikket.

Om klinikken

Klinikken ligger placeret i Nørre Snede, i hjertet af Jylland i et hvidt hus på en skråning ned til mark og skov. Gå blot ind af hovedindgangen – det er ikke nødvendigt at ringe på. Du kommer direkte ind i venteværelset, hvor jeg vil  hente dig.

Du bedes medbringe dit sundhedskort ved hver samtale v. lægehenvist forløb.

 

Parkering

Det er muligt at parkere i siden af vejen på begge sider af indkørslen.

 

Offentlig transport

Klinikken ligger 15 minutters gang fra Nørre Snede Rutebilstation hvorfra der er busforbindelse til bl.a Vejle, Silkeborg, Horsens, Herning, Ikast og Skanderborg.

Priser og betaling

Klinikken anvender som udgangspunkt dobbeltkonsultationer for at opnå det bedste mulige udbytte af samtalerne.

 

Egenbetaler
Dobbeltsession á 1½ time: 2200,- kr.
Enkeltsession á 45 min.: 1100,- kr.

 

Egenbetalingsdel ved lægehenvisning 

 

individuel

1. Session á 45 min.: 462,42 kr.

Efterfølgende sessioner á 45 min. : 385,59 kr.

1. dobbeltsession á 1½ time: 848,00 kr.

Efterfølgende dobbeltsessioner á 1½ time: 771,17 kr.

 

Gruppe (6 pers.)

1. session á 1½ time: 813,55 kr. (afholdes som individuel session)

Efterfølgende sessioner á 1 ½ time: 286,05 kr.

Personer under 24 år er fritaget for egenbetaling*.

 

Dækning med forsikring
Rigtig mange danskere har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, fagforening eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog. Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionskasse/fagforening. Er du medlem af “Danmark”, ydes der også tilskud til visse problemstillinger. Kontakt “Danmark” for at høre nærmere.

 

Arbejdsgiverbetalte sager

Dobbeltsession á 1½ time: 2400,- kr.
konsultation á 45 min: 1200,- kr.

 

Forsikringssager, og fagforeningssager faktureres i henhold til den enkelte rammeaftale.

 

Betalingsformer
Der betales forud for hver konsultation via netbankoverførsel. Du modtager en sms eller en mail dagen før din konsultation med betalingsoplysninger. Husk at tjekke din spam mappe. Det er desværre ikke muligt at betale med betalingskort.

 

Taksterne reguleres 2 gange årligt d. 1.4 og 1.10.

Afbudsregler/vilkår

Afbud meldes snarest muligt og senest dagen før inden kl. 9 på telefon/telefonsvarer. Udeblivelse eller senere afbud end dagen før kl. 9 faktureres med det fulde honorar for konsultationen.

Ved lægehenvist forløb er afbudsfristen dagen før inden kl. 12. Ved udeblivelse eller senere afbud faktureres der et gebyr svarende til din egenbetaling for konsultationen. Ved evt. 2. og efterfølgende ikke-rettidige afbud eller udeblivelser, faktureres der et gebyr svarende til det dobbelte af din egenbetaling for konsultationen. *Dette gælder også for unge ml. 18 og 24 år

Hvis du ikke kan møde op til din aftale på grund af akut sygdom eller symptomer på Covid, tilbydes der at afholde konsulationen online.

Ved forsinkelser, der ikke meddeles, vil jeg være i klinikken ind til 15 min. efter session start.t

Ferie og fravær 2024

Klinikken modtager igen klienter efter sommerferien fra 12.8.2024

Bemærk i sommerferieperioden 1. juli til 12. august kan der gå nogle dage imellem besvarelse af mails og telefonbeskeder.