Praktisk

Telefontid

Hverdag mellem  11.45 og 12.30. Ring gerne uden for telefontiden og læg en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan jeg ikke træffes i telefontiden, læg da også en besked, så vender jeg tilbage til dig. Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser  inden for 24 timer. Ofte går det også hurtigere.

Om klinikken i Vejle

Klinikken ligge i Vejle i den rødmalede Jeppe Jensen Gård. Venteværelset ligger på 1. sal og deles med husets øvrige behandlere. Indgangen er på bagsiden af bygningen. Når du kommer ind, gå da op ad trappen til første sal og tag plads i venteværelset, hvor jeg vil hente dig.

 

Parkering   

Der er 2 timers gratis parkering på P-pladsen ved slagteriet – den store hvide bygning forudsat, at du husker at tjekke ind i P-automaten.

Det er også muligt at benytte den mindre parkeringsplads lige bag Jeppe Jensen Gården – dog kun i forbindelse med din konsultation. Her behøver du ikke at tjekke ind.

 

Offenlig  transport

Klinikken ligger 5 minutters gang fra Vejle trafikcenter (Banegård og Rutebilstation)

 

Ventetid Vejle

Selvbetalere med eller uden tilskud fra forsikring:

Der er detsværre lukket for tilgang af nye klienter i Vejle i øjeblikket.

Om klinikken i Nørre Snede

Klinikken ligger placeret i Nørre Snede, i hjertet af Jylland i et hvidt hus på en skråning ned til Skoven. Gå blot ind af hovedindgangen – det er ikke nødvendigt at ringe på. Du kommer direkte ind i venteværelset, hvor jeg vil  hente dig.

 

Ønsker du at bestille tid til et forløb med lægehenvisning, bedes du kontakte klinikken telefonisk i telefontiden eller med besked på telefonsvaren med fulde navn, cpr nr. og tlf. nr. Henvisningen må ikke være mere end en måned gammel. Hvis det er tilfældet skal du først have den fornyet hos lægen, inden du kan bestille tid til første samtale.

Du bedes medbringe dit sundhedskort ved hver samtale v. lægehenvist forløb.

 

Parkering

Det er muligt at parkere i siden af vejen på begge sider af indkørslen.

 

Offentlig transport

Klinikken ligger 15 minutters gang fra Nørre Snede Rutebilstation hvorfra der er busforbindelse til bl.a Silkeborg, Horsens, Herning og Vejle.

 

Ventetid Nørre Snede

Selvbetalere med eller uden tilskud fra forsikring:

2 uger.

Klienter med lægehenvisning:

7 uger.

Priser og betaling

Følgende priser gælder pr. 1.4.2019:

Egenbetaler
1. session 2 x 50 min. kr. 2000,-
Efterfølgende sessioner á 50 min. kr. 1025,-

 

Ved lægehenvisning
1. session (enkel) 1 x 45 min. kr. 412,75,-
1. session (dobbelt) 2 x 45 min. kr. 756,92,-
Efterfølgende sessioner á 45 min. kr. 344,17,-

 

Taksterne reguleres 2 gange årligt d. 1.4 og 1.10.

 

Dækning med forsikring
Rigtig mange danskere har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, fagforening eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog. Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionskasse/fagforening. Er du medlem af “Danmark”, ydes der også tilskud til visse problemstillinger. Kontakt “Danmark” for at høre nærmere.

 

Forsikringssager, og fagforeningssager faktureres i henhold til den enkelte rammeaftale.

 

Betalingsformer
Der afregnes  efter hver session med mobilepay, eller kontant. Er dette ikke muligt, kan der laves en særaftale om betaling via bankoverførlsel senest 3 dage efter afholdt konsultation. Det er desværre ikke muligt at betale med dankort.

 

Arbejdsgiverbetalte sager
50 min. kr. 1125,-

Afbudsregler/vilkår

Afbud meldes senest dagen før inden kl. 9. på telefon/telefonsvare. Udeblivelser eller senere afbud end dagen før kl. 9 faktureres med det fulde beløb. Ved 1. session (2 x 50 min.) og dobbelte sessioner er fristen 2 dage før inden kl. 9. Brug venligst ikke mail  eller sms til afbud. Ved forløb med lægehenvisning er afbudsfristen dagen før inden kl. 16 – for enkeltsessioner såvel som 1. session og dobbeltsessioner. Ved forsinkelser, der ikke meddeles, vil jeg være i klinikken ind til 15 min. efter session start.