Praktisk

Ventetid

Der er i øjeblikket muligt at blive skrevet op til behandling i grupper (á 6 personer) for mennekser med stress, angst og depression. Kontakt klinikken for at høre nærmere. Der kan benyttes lægehenvisning i grupperne

 

Ventetiden for individuel behandling er i øjeblikket 2 uger.

OBS! Der er detsværre lukket for tilgang for unge mellem 18 og 24 år, der er henvist fra egen læge til behandling af angst og depression da kvoten er opbrugt. Det annonceres her, når der åbnes for tilgang igen.

Ventetiderne er vejledende og gives som et skøn. Den reelle ventetid kan således være både kortere eller længere. 

Telefontid

Hverdag mellem  12.15 og 12.30. Ring gerne uden for telefontiden og læg en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan jeg ikke træffes i telefontiden, læg da også en besked, så vender jeg tilbage til dig. Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser  inden for 24 timer. Ofte går det også hurtigere.

Konsultationstid

Konsultationer finder sted på hverdage med konsultationsstart kl. 10-13. Der tilbydes detsværre ikke sene eftermiddagstider i øjeblikket.

Om klinikken

Klinikken ligger placeret i Nørre Snede, i hjertet af Jylland i et hvidt hus på en skråning ned til mark og skov. Gå blot ind af hovedindgangen – det er ikke nødvendigt at ringe på. Du kommer direkte ind i venteværelset, hvor jeg vil  hente dig.

Du bedes medbringe dit sundhedskort ved hver samtale v. lægehenvist forløb.

 

Parkering

Det er muligt at parkere i siden af vejen på begge sider af indkørslen.

 

Offentlig transport

Klinikken ligger 15 minutters gang fra Nørre Snede Rutebilstation hvorfra der er busforbindelse til bl.a Vejle, Silkeborg, Horsens, Herning, Ikast og Skanderborg.

Priser og betaling

Klinikken anvender som udgangspunkt dobbeltkonsultationer for at opnå det bedste mulige udbytte af samtalerne.

 

Egenbetaler
Dobbeltsession á 1½ time: 2000,- kr.
Enkeltsession á 50 min.: 1100,- kr.

 

Ved lægehenvisning 

 

individuel

1. Session á 1½ time: 813,55 kr.

Efterfølgende sessioner á 1½ time: 739,84 kr.

 

Gruppe (6 pers.)

1. session á 1½ time: 813,55 kr. (afholdes som individuel session)

Efterfølgende sessioner á 1 ½ time: 286,05 kr.

Personer under 24 år er fritaget for egenbetaling*.

 

Dækning med forsikring
Rigtig mange danskere har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, fagforening eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog. Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionskasse/fagforening. Er du medlem af “Danmark”, ydes der også tilskud til visse problemstillinger. Kontakt “Danmark” for at høre nærmere.

 

Arbejdsgiverbetalte sager

Dobbeltsession á 1½ time: 2200,- kr.
konsultation á 50 min: 1200,- kr.

 

Forsikringssager, og fagforeningssager faktureres i henhold til den enkelte rammeaftale.

 

Betalingsformer
Der afregnes  efter hver session med MobilePay (nr. 77047). Er dette ikke muligt, kan der laves en særaftale om kontant betaling efter hver session eller betaling via bankoverførlsel senest 3 dage efter afholdt konsultation. Det er desværre ikke muligt at betale med dankort.

 

Taksterne reguleres 2 gange årligt d. 1.4 og 1.10.

Afbudsregler/vilkår

Afbud meldes snarest muligt og senest dagen før inden kl. 9 på telefon/telefonsvarer. Udeblivelse eller senere afbud end dagen før kl. 9 faktureres med det fulde honorar for konsultationen.

Ved lægehenvist forløb er afbudsfristen dagen før inden kl. 16. Ved udeblivelse eller senere afbud faktureres der et gebyr svarende til din egenbetaling for konsultationen. Ved evt. 2. og efterfølgende ikke-rettidige afbud eller udeblivelser, faktureres der et gebyr svarende til det dobbelte af din egenbetaling for konsultationen. *Dette gælder også for unge ml. 18 og 24 år

Ved forsinkelser, der ikke meddeles, vil jeg være i klinikken ind til 15 min. efter session start.

Ferie og fravær 2022

Klinikken holder sommerlukket fra uge 29 til og med uge 36 (18.7-12.9)