Praktisk

Ventetid

Der i øjeblikket lukket for tilgang af nye klienter. Det er muligt at aftale tider igen fra 4. oktober.

Ventetiderne er vejledende og gives som et skøn.

Telefontid

Hverdag mellem  12.15 og 12.30. Ring gerne uden for telefontiden og læg en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan jeg ikke træffes i telefontiden, læg da også en besked, så vender jeg tilbage til dig. Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser  inden for 24 timer. Ofte går det også hurtigere.

Om klinikken

Klinikken ligger placeret i Nørre Snede, i hjertet af Jylland i et hvidt hus på en skråning ned til mark og skov. Gå blot ind af hovedindgangen – det er ikke nødvendigt at ringe på. Du kommer direkte ind i venteværelset, hvor jeg vil  hente dig.

 

Ønsker du at bestille tid til et forløb med lægehenvisning, bedes du kontakte klinikken telefonisk i telefontiden eller med besked på telefonsvaren med fulde navn, cpr nr. og tlf. nr. Henvisningen må ikke være mere end en måned gammel. Hvis det er tilfældet skal du først have den fornyet hos lægen, inden du kan bestille tid til første samtale.

Du bedes medbringe dit sundhedskort ved hver samtale v. lægehenvist forløb.

 

Parkering

Det er muligt at parkere i siden af vejen på begge sider af indkørslen.

 

Offentlig transport

Klinikken ligger 15 minutters gang fra Nørre Snede Rutebilstation hvorfra der er busforbindelse til bl.a Vejle, Silkeborg, Horsens, Herning, Ikast og Skanderborg.

Priser og betaling

Følgende priser gælder pr. 1.4.2021:

Egenbetaler
1. session 2 x 50 min. kr. 2000,-
Efterfølgende sessioner á 50 min. kr. 1050,-

 

Ved lægehenvisning
1. session (enkel) 1 x 45 min. kr. 420,17,-
1. session (dobbelt) 2 x 45 min. kr. 770,53,-
Efterfølgende sessioner á 45 min. kr. 350,36,-

 

Taksterne reguleres 2 gange årligt d. 1.4 og 1.10.

 

Dækning med forsikring
Rigtig mange danskere har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, fagforening eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog. Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionskasse/fagforening. Er du medlem af “Danmark”, ydes der også tilskud til visse problemstillinger. Kontakt “Danmark” for at høre nærmere.

 

Forsikringssager, og fagforeningssager faktureres i henhold til den enkelte rammeaftale.

 

Betalingsformer
Der afregnes  efter hver session med MobilePay (nr. 77047), eller kontant. Er dette ikke muligt, kan der laves en særaftale om betaling via bankoverførlsel senest 3 dage efter afholdt konsultation. Det er desværre ikke muligt at betale med dankort.

 

Arbejdsgiverbetalte sager
50 min. kr. 1150,-

Afbudsregler/vilkår

Afbud meldes snarest muligt og senest dagen før inden kl. 9 på telefon/telefonsvarer. Udeblivelse eller senere afbud end dagen før kl. 9 faktureres med det fulde honorar for konsultationen.

Ved lægehenvist forløb er afbudsfristen dagen før inden kl. 16. Ved udeblivelse eller senere afbud faktureres der et gebyr svarende til din egenbetaling for konsultationen. Ved evt. 2. og efterfølgende ikke-rettidige afbud eller udeblivelser, faktureres der et gebyr svarende til det dobbelte af din egenbetaling for konsultationen.

Ved forsinkelser, der ikke meddeles, vil jeg være i klinikken ind til 15 min. efter session start.

Ferie og fravær 2021

Sommerferie i uge 29-31