PSYKOLOG SKANDERBORG

Søger du en psykolog i Skanderborg?

Hvis du søger en psykolog i Skanderborg, er psykologisk specialklinik en god mulighed. Jeg kan tilbyde dig en kompetent og dygtig psykolog med stor erfaring inden for en bred vifte af psykologiske problemstillinger herunder angst, stress, depression lavt selvværd samt problemer i relationer. Jeg er autoriseret psykolog og har overenskomst med regionerne og du kan derfor benytte lægehenvisning såvel som bevilling fra forsikringsselskab, pensionskasse, fagforening eller arbejdsgiver.

Psykolog Skanderborg

Psykolog Skanderborg med erfaring

Det kan være svært vide, hvad man skal kigge efter, når man søger en psykolog i Skanderborg. En af de vigtige ting er erfaring. Det at hjælpe mennesker igennem svære situationer og komme igang med en konstruktiv terapeutisk proces er ikke en kompetance, der opnås fra første færd. Lige som alt andet her i livet tager det tid, at samle tilstrækkelig erfaring. Når du vælger mig som din psykolog, får du en psykolog med mere end 10 års klinisk erfaring fra det offentlige og private, hvor det terapeutiske arbejde har været det primære omdrejningspunkt. Du kan læse mere om min arbejdsmæssige erfaring her.

Fagligt stærk psykolog Skanderborg

For at kunne tilbyde den bedst mulig behandling, har jeg sørget for at tage de bedst mulige efteruddannelse. Efter min grunduddannelse fra Århus Universitet som cand.psych. og min uddannelse til autoriseret psykolog har jeg efteruddannet mig til specialist i klinisk psykologi og psykoterapi ved nogen af verdens førende klinikere bl.a. Patricia Couglin Della Selva, Ph.D., New Mexico School of Medicine og Jon Frederickson, MSW, Washington School of Psychiatry. Min hovedtræning har været i metoden intensiv dynamisk korttisterapi (ISTDP). Se mere om min uddannelsesmæssige baggrund her

Evidensbaseret praksis

Foruden ISTDP benytter jeg også mindfulness i min behandling. Jeg har i mange år selv praktiseret metoden på dagligt basis og fået undervisning af førende kapaciteter, herunder grundlæggeren af mindfulnessbaseret stressreduktion Jon Kabat-Zinn. Der er lavet rigtig mange undersøgelser af mindfulnessbehandling, der viser, at metoden er hjælpsom over for en lang række psykologiske symptomer og problematikker.

Om specialklinik for psykoterapi

Specialklinik for psykoterapi ligger centralt placeret i midt i Jylland i en halv times kørselsafstand fra Skanderborg. Igennem tiden har mange mennesker fra Skanderborg brugt mig som deres psykolog, fordi de har oplevet at netop min høje faglighed og kompetencer er det, som har hjulet dem videre med de problematikker, som de kom med. Du kan se mere om klinikken her.

 VIL DU VIDE MERE? 

I GANG SNAREST?