Psykolog Silkeborg

PSYKOLOG SILKEBORG – KOMPETENT OG ENGAGERET

Bor du i Silkeborg eller omegn, og leder du efter en god og engageret psykolog, som kan hjælpe dig videre? Det kan f.eks. være med stress, depression, angst, sorg, krise samt problemer i parforhold eller relationer. Eller søger du mere glæde og mening i tilværelsen eller bedre kontakt til dig selv og de mennesker, som du har i dit liv? Hvis noget af dette giver genklang, så læs videre for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig.

Psykolog Silkeborg

PSYKOLOG SILKEBORG  MED STOR PSYKOTERAPEUTISK ERFARING

Det siger sig selv, at erfaring med menneskelige processer er vigtigt, når man skal hjælpe andre mennesker. Når du vælger mig som psykolog, får du en psykolog, hvis karriere udelukkende har drejet sig om at yde psykoterapi. Det skyldes, at psykoterapien har været den røde tråd igennem hele mit arbejdsliv og karriere. Jeg arbejder nu primært som privatpraktiserende psykolog, men har tidligere været ansat som psykolog i flere forskellige stillinger i det offentlige såvel som det private. Jeg har bl.a. arbejdet i psykiatrisk ambulatorium i regionspsykiatrien samt psykologgruppen, som er et veletableret psykologhus i centrum af Århus. Du kan se mere om min arbejdserfaring her

PSYKOLOG SILKEBORG – PRÆCIS OG EFFEKTIV HJÆLP

Lige som inden for andre discipliner, er træning og uddannelse også en afgørende faktor, hvis man skal blive en god psykolog. Jeg reflekterer løbende over behandlingen og optimerer hele tiden, så det sikres, at den hjælp du modtager altid er bedst mulig. Derudover har jeg også fået uddannelse og træning af nogle af verdens bedste psykologer og psykiatere inden for de metoder jeg beskæftigere med. Og jeg modtager fortsat supervision og undervisning af disse for at sikre, at behandlingen fortsat bibeholder sit høje faglige niveau og sin friskhed

PSYKOLOG SILKEBORG ANVENDER VIDENSKABELIGT UNDERBYGGEDE METODER

Jeg anvender fortrinvist metoden ISTDP (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy) på grund af dens effektivitet, når jeg vurderer, at det er muligt. Derudover trækker jeg også på de nye mindfulnessbasserede behandlingsmetoder som MBSR (mindfulness-bassed stress reduktion) og CFT (compassion focused therapy). Jeg har ligeledes modtaget undervisning og træning i disse fra internationalt førende eksperter. Mit særlige speciale er kombinationen ISTDP og mindfulnesstræning, der har vist sig at komplimentere hinanden rigtigt godt.

PSYKOLOGKLINIKKEN

Klinikken en halv times kørsel fra Silkeborg centralt placeret midt i Jylland i Nørre Snede. Igennem årene har jeg haft mange klienter fra Silkeborg og omegn, som vælger at tage deres terapiforløb hos mig pga. af min faglighed og tilgang til psykoterapi. Du kan læse mere om de praktiske ting her, som f.eks. ventetider og hvordan du finder klinikken. Eller du kan bestiller tid med det samme ved at klikke her.

VIL DU VIDE MERE?

I GANG SNAREST?