PSYKOLOG IKAST

Psykolog Ikast – tryg og professionel psykologhjælp?

Bor du i Ikast eller omegn? Så tilbyder jeg professionel psykoterapi og hjælp til en række problemer, som angst, stress, depression, lavt selvværd, ensomhed, problemer i relationer, kriser mm.  Har du en lægehenvisning eller bevilling fra forsikringsselskab eller arbejdsgiver, kan du også bruge den hos mig.

Psykolog Ikast

Psykolog Ikast med mange års klinisk erfaring

For mange kræver det en overvindelse, at åbne sig for et nyt menneske og tale om det, der er vanskeligt. Jeg bestræber mig derfor på at møde dig som den du er i en atmosfære af nærvær og åbenhed. Jeg ligger samtidig vægt på, at vi så præcist som muligt får indkredset sagens kerne, så vi hurtigt og effektivt kan komme igang med at hjælpe dig. Her trækker jeg på mange års klinisk erfaring fra privat praksis såvel som offentlige og private ansættelser. Du kan læse mere om min arbejdsmæssige baggrund her

Kompetent psykolog Ikast

Ud over erfaring kræver det også tilstrækkelige faglige kompetencer at hjælpe mennesker effektivt. Det kræver af psykologen, at han har den rette viden, træning og kende sig selv godt. Derfor vægter jeg udannelse, efteruddannelse og supervision højt. Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet og er efter et længere superviseret forløb med arbejde i privat praksis samt i psykiatrien autoriseret af psykolognævnet. Jeg er også godkendt specialist i klinisk psykologi og psykoterapi på baggrund af et langt efteruddannelsesforløb med superviseret klinisk arbejde og løbende undervisning. Endeligt har jeg taget en 3-årig efteruddanelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) ved førende internationalt anderkendte eksperter. Når du søger behandling hos mig, møder du derfor en psykolog, der er klædt godt fagligt på til at hjælpe dig videre i din situation.

Psykolog Ikast videnskabeligt underbyggede metoder

I min behandling trækker jeg især på ISTDP og mindfulness. ISTDP er en videnskabeligt veldokumenteret metode til de fleste psykiske lidelser og problemer. Derudover benytter jeg mig også af de nye mindfulnessbaserede behandlingsmetoder, der er skræddersyet til at hjælpe mennesker med at skabe ro, balance og overblik i en travl hverdag. Kombination af ISTDP-terapi og mindfulnesstræning er mit særlige speciale, hvor jeg kombinerer det bedste fra begge metoder.

Psykolog klinikken

Klinikken ligger i Nørre Snede, i Ikast-brande kommune, godt 20 minutters kørsel fra Ikast. Du kan således hurtigt komme hertil fra Ikast med egen bil eller offentlig transport. Du kan Klikke her, for at læse mere om klinikken og ventetider.

 VIL DU VIDE MERE? 

I GANG SNAREST?