PSYKOLOG HERNING

Søger du en god psykolog i Herning?

Bor du i Herning og søger du en god psykolog, der kan hjælpe dig videre? Så læs videre her på siden og se, hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mennesker med stress, angst, depression, lavt selvværd og vaskeligheder i relationer. Jeg tager imod klienter med -og uden lægehenvisning og klienter der har fået bevilliget et forløb igennem forsikring, arbejdsgiver eller fagforening. Jeg benytter mig af videnskabelig dokumenterede metoder og holder mig løbende psykoglogfagligt opdateret.

Psykolog Herning

Psykolog Herning med mange års klinisk erfaring

Mange mennesker fra Herning har i årenes løb fortalt, at de har været i tvivl om, hvad de skulle gå efter, når de søgte en psykolog. Noget af det, som mange finder er vigtigt er, at psykologen er erfaren. Det giver en tryghed at vide, at det menneske, man henvender sig til, har hjulpet mange mennesker med mange forskellige problemstillinger. Vælger du mig, får du en psykolog, som har over 15 års terapeutisk erfaring igennem mit arbejde i privat praksis og en række kliniske ansættelser. Klik her og se mere om min baggrund

Psykolog Herning – stærk faglig profil

For mig er det vigtigt at kunne tilbyde den bedst mulige hjælp til mine klienter i Herning. At være en god psykolog kommer ikke af sig selv. Det kræver både god faglig uddannelse og træning samt gode personlige kompetencer. Jeg er cand.psych. fra Århus Universitet, videruddannet til autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi. Jeg har desuden specialiseret mig yderligere via en 3-årig efteruddannelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP).

Videnskabligt dokumenterede metoder

Sammen med ISTDP benytter jeg mig også af de nye mindfulnessbaserede metoder. Mindfulness har i adskillige undersøgelser vist sig hjælpsom overfor en række psykologiske problematikker, herunder stress, angst og depression. Jeg har i over 15 år selv praktiseret mindfulness dagligt og oplever at det bidrager til nærvær og præcision i det terapeutiske arbejde. Jeg har modtaget undervisning af nogle af verdens førende kapaciteter inden for metoden, bl.a. Jon Kabat-Zinn, Ph.D., der er grundlægger af Center for mindfulness ved University of Massachusetts.

Om klinikken

Specialklinik for psykoterapi ligger blot 30 minutters kørsel fra Herning i Nørre Snede. Mange mennesker lægger hver år turen forbi, da de oplever, at min faglige vinkel netop er det, der skal til for at hjælpe dem videre. Du kan læse mere om klinikken her

 VIL DU VIDE MERE? 

I GANG SNAREST?