PSYKOLOG BRANDE

Søger du en psykolog i Brande?

Så kontakt mig i dag, hvis du bor i Brande og leder efter en psykolog. Jeg hjælpe med bl.a.: Stress, angst, depression, arbejdsmæssige problemer, lavt selvværd og problemer i relationer og meget mere. Hvad end du kommer med, vil vi forsøge at indkredse de centrale problemstillinger i det første møde, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig videre med det samme. 

Psykolog Brande

Psykolog Brande med over 15 års klinisk erfaring

Igennem mit arbejde som privatpraktiserende psykolog har jeg fået stor erfaring med de fleste psykologiske problemer, som du kan støde på i livet. Før jeg blev fuldtids privatpraktiserende psykolog, har jeg tidligere arbejdet i psykiatrisk ambulatorium, i Kræftens bekæmpelse, og i rådgivning for pårørende til personer med alkoholmisbrug. Jeg har ligeledes haft ydernummer i en årerække og stor erfaring med at yde hjælp til de problematikker, som der gives lægehenvisning til. 

Psykolog Brande med et stærkt fagligt fundament

Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet, autoriseret af psykolognævnet og godkendt specialist i psykoterapi og klinisk psykologi af Dansk psykologforening. Du kan læse mere om min uddannelsesmæssige baggrund her.

Effektive metoder der er videnskabeligt dokumenteret

Jeg anvender altid de nyeste videnskabeligt underbyggede metoder.

Jeg har en 3 årig efteruddannelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). ISTDP har adskillige studier vist sig som en effektiv metode over for en række psykiske lidelser og problemstillinger. ISTDP anbefales bl.a. af Sundhedsstyrelsen til behandling af depression.

Jeg har desuden en mangeårig træning i mindfulness fra førende kapaciteter inden for området, bl.a. grundlæggeren af mindfulnessbaseret stress-reduktion (MBSR), Jon Kabat-Zinn, og jeg anvender også de nye mindfulness-baserede behandlingsformer, når det skønnes hjælpsomt.

Fakta om klinikken

Psykolog Mattias Lindekilde – specialklinik for psykoterapi ligger i Nørre Snede mindre end 20 minutters kørsel fra Brande. Klinikken modtager klienter med – eller uden henvisning fra egen læge samt klienter med tilskud fra forsikringsselskab. Du kan læse mere om det om ventetider, klinikken og det praktiske her

 VIL DU VIDE MERE? 

I GANG SNAREST?