Om

Psykolog Mattias Lindekilde

Overenskomst med sygesikringen – modtager klienter med lægehenvisning

Jeg arbejder som fuldtids privatpraktiserende psykolog og har igennem en årrække arbejdet med psykoterapi og forandringsprocesser individuelt såvel som i grupper. Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet, autoriseret af psykolognævnet og godkendt specialist i psykoterapi af Dansk Psykologforening. Jeg har tidligere sideløbende med privat praksis arbejdet i psykiatrisk ambulatorium i Herning, Psykologgruppen i Århus med Helle Frelle-Petersen, Kræftens Bekæmpelse og IOGT-rådgivningen med alkoholrelaterede problemstillinger.

Jeg har gennemført en 3 årig efteruddannelse i Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) ved Patricia Couglin Della Selva, Ph.D., New Mexico School of Medicine. Min egenterapi har jeg gennemført hos Jon Frederickson, MSW, Washington School of Psychiatry. Jeg opdaterer mig løbende psykologfagligt bredt via kurser og seminarer og modtager i øjeblikket supervision hos professor Allan Abbass, MD, Center for Emotion and Health, Dalhousie University, Halifax. Jeg har desuden i en årrække beskæftiget mig med de nye mindfulnessbaserede behandlingsmetoder, har haft en daglig meditationspraksis, deltaget i retreats og modtaget undervisning fra førende kapaciteter inden for området, herunder Jon Kabat-Zinn, Ph.D., University of Massachusetts Medical School. 
Privat er jeg gift og bosat med min kone og vores 2 døtre i Nørre Snede. Min klinik er centralt beliggende i Vejle, men der tilbydes også sessioner i Nørre Snede (lægehenvisning dog kun i Vejle).