Kontakt

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Jeg har klinik i Vejle i Jeppe Jensen Gården, der ligger på Havnegade. Indgangen er på bagsiden af bygningen. Når du kommer ind, gå da op ad trappen til første sal og tag plads i venteværelset , hvor jeg vil hente dig.

Klinikadresse:   
Havnegade 30
7100 Vejle 
tlf.: 30 22 03 80

mail@psykolog-lindekilde.dk

Der tilbydes også konsultationer i Nørre Snede:

(Ikke lægehenvisning)

Kildebakken 12
8766 Nørre Snede

Telefontid: Hverdag mellem  11.45 og 12.30. Ring gerne uden for telefontiden og læg en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan jeg ikke træffes i telefontiden, læg da også en besked, så vender jeg tilbage til dig. Jeg bestræber mig på at besvare henvendelser samme dag. 

Parkering: Der er 2 timers gratis parkering på P-pladsen ved Havneparken over mod Aldi (til højre for området bag ved Jeppe Jensen Gården. OBS! Vær opmærksom på, at nogle båse er 1 timers. Du skal dog huske at tjekke ind i P-automaten. 

Det er også muligt at benytte den mindre parkeringsplads lige bag Jeppe Jensen Gården – dog kun i forbindelse med din konsultation.

Offenlig  transport: Klinikken ligger i gåafstand fra Vejle trafikcenter.